Mai mulți maramureșeni trebuie să intre în carantină după ce au participat la o nuntă cu peste 350 persoane. Mireasa a fost confirmată cu coronavirus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mai multe persoane din județul Maramureș trebuie să intre în carantină după ce zilele trecute au participat la Oradea la o nuntă cu peste 350 de persoane.

Măsura carantinării acestora vine după ce tocmai mireasa a fost confirmată cu coronavirus.

​Potrivit eBihoreanul.ro , nunta a fost a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc. La eveniment au participat atât persoane din Bihor, cât şi din Maramureş, iar direcţiile de sănătate publică din cele două judeţe vor trebui să le trimită decizii de intrare în carantină pentru 14 zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunţat, marţi, începerea anchetei în dosarul penal deschis de poliţiştii orădeni care, sâmbătă seară, au găsit 356 de persoane pe terasa şi în sala de evenimente, mai scrie eBihoreanul.ro.

Cu toate acestea, site-ul local bihorjust.ro a publicat câteva declaraţii făcute de Eugen Boc sr., care susține că la nunta fiului său n-au fost atâtea persoane după cum au spus procurorii Parchetului Oradea.

“Nici vorbă să fie 356, cum au anunţat în comunicate. Au fost mult mai puţini”, a precizat acesta, potrivit sursei citate, nespecificând însă câte persoane ar fi participat la petrecere.

Nu în ultimul rând, fostul adjunct al Poliţiei Bihor a mai venit cu o explicație privind aglomerarea de la sală, susţinând că mai multe persoane din Maramureş, adică apropiați ai familiei nurorii sale, au venit la petrecere deşi nu confirmaseră în prealabil. “Aşa e acolo, la ei. Vin toate neamurile, chiar dacă nu confirmă înainte”, a spus el.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2