Maia Sandu a devenit prima femeie aleasă președinte în Republica Moldova

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu este câştigătoarea alegerilor prezidenţiale de duminică, din Republica Moldova, la nivel naţional fiind cu peste 15 procente în faţa contracandidatului său, preşedintele în funcţie Igor Dodon, iar în diaspora având cu mai mult de 85 de procente în faţa acestuia, conform rezultatelor preliminare, precizează news.ro.

Simpatizanţii s-au adunat în această noapte la sediul partidului pentru a o felicita. De asemenea, Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, i-a adus Maiei Sandu un buchet de trandafiri galbeni, conform Deschide.md. Mai mulţi susţinători s-au adunat Maia Sandu a remarcat, imediat după închiderea urnelor şi prezentarea rezultatelor exit-poll-urilor, că a fost o mobilizare fără precedent şi mulumindu-le celor care au făcut efortul de a merge la urne.

Igor Dodon s-a declarat optimist în legătură cu rezultatul scrutinului, susţinând că ar conduce la o diferenţă destul de mare în ţară, fără a lua în calcul voturile din Transnistria şi din diaspora.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

 1. dan

  Se vede din nou, ca la noi, ca oxigenul vine in plaminii tarii tot de la diaspora la fiecare alegere importanta.
  Oamenii care vad alta lume gindesc altfel, nu ca mamaia cu baticul peste sapca de pe frunte si bunicul resemnat care simte ca tot ai lor cistiga.
  Iata ca avem un nou vecin care nu mai primeste de la rasarit decit lumina soarelui, nu si lumina spirituala.
  Imi doresc sa se vindece si hotarul de rasarit al Romaniei si sa nu mai avem o rana vulnerabila in coasta dreapta.

  PS
  Cind vada poza Maiei Sandu si in dreapta paginii chipul poznas al lui Zetea imi vine sa pun banda adeziva netransparenta in dreapta ecranului. Stiu ca plateste publicitatea, dar este o asociere pe care penibilul nu o poate exprima.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *