Mâine mergem la teatru! Se joacă ”ImproJoker”, iar Păcală ne va amuza cu isprăvile lui

Mâine și poimâine am putea mergem la teatru dacă nu avem programate alte ieșiri. Actorii băimăreni vor pune în scenă ”Isprăvile lui Păcală” pentru cei mici și ”ImproJoker” pentru cei mari, regia artistică fiind semnată de Mihaela Sîrbu. Chiar dacă prognoza meteo de pe acest weekend este favorabilă, vă reamintim că în cazul în care va ploua spectacolele vor fi reprogramate.

Astfel, sâmbătă, 27 iunie 2020, de la ora 11.00, are loc spectacolul pentru copii ”Isprăvile lui Păcală”, o poveste veselă, animată şi muzicală, plină de pilde şi învăţături spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu, în regia lui Cornel Mititelu. Piesa se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare, de pe str. Crișan nr. 8. Durata spectacolului este de 60 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este de 7 lei.

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, se joacă spectacolul de improvizație ”ImproJoker” pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata este de 75 minute (fără pauză).

Duminică, 28 iunie 2020, de la ora 20.00, vă puteți reîntâlni cu spectacolul ”4 Pereți”, un spectacol – concert în care îi puteți vedea pe: Răzvan Pașca, Călin Ionce, Radu Iaszberenyi, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Jenei, Andrei Petruș și Camelia Trifoi.

În timpul spectacolului, vor fi proiectate două videoclipuri, realizate în perioada distanțării, în interpetarea lui Norbert Boda, Ciprian Mateian și a lui Angel Ionce. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata va fi de 75 minute (fără pauză).

*Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane :
• la secția dramă, grup de max. 2 pers;
• la secția păpuși, grup de max. 3 pers (cu 1 singur însoțitor;
Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

Numărul maxim de spectatori acceptat este de 50.

Program casa de bilete:
Marți – Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Totodată trebuie să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție.

Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, sunteți rugați să rămâneți acasă.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1