Majoritatea proiectelor de pe ordinea de zi a sedintei CL au fost retrase

Din cele 17 proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Baia Mare, desfasurata luni ,30 iunie, doar patru au fost adoptate de consilierii locali, plus cele de la punctul Diverse.

Conducerea orasului a decis sa le retraga pe restul ca urmare a faptului ca din 23 de consilieri locali au fost prezenti doar 15.

Chiulangiilor li s-a atras atentia ca functia pe care o ocupa nu este una pe care sa o trateze cu indiferenta si ca la trei absente consecutive isi pierd mandatul.

Cel mai probabil, alesii locali vor fi convocati intr-o noua sedinta zilele viitoare pentru a fi aprobate si restul proiectelor.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. ioan

  Oups, incepe revolta in CL? s-a umflat pasatul in consilieri? au uitat cine i-a bagat pe listele de partid? Baietii daca ati acceptat mutarea vedeti-va de treaba, cand spune sefu ..sariti…nu intrebati de ce…doar sariti! va mai scad si burtile.

  Reply
 2. ioan

  Acesti mizerabili care sunt neste supusi ai lui chereches isi dau arama pe fata si incep a crede ca numai ei sunt la putere,, dupa doi ani si-au cam umplut buzunarele si de acum tune si trazneasca,, intr-o astfel de comportament unde in speta liberalii penibili si penali au pierdut mult teren,, ca sa nu mai vorbim de ordinarii del a pdl,, care nu mai stiu pe cine sa tuce in cur pentru a supravietui,, da nici ceilalati nu-s mai buni dar stau la panda in fapt ca si fusat politca adica ungurii care abia asteapta sa suga ceva ,, pe mama lor de neispraviti si tradatori de neam in frun te cu toti pupincuristii aserviti lui chereches ,, care nu merita altceva decat zabrele,,, ,, de cel putin cinci milimetrii grosime ,, deci alta sedinta alti bani si ce sume primesc gunoaiele astea dupa fiecare sedinta !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. de curiozitate

   Ioan, cetatenii sunt treji, asa se pare. Uite aici fac solicitari sa vedem si cu ce or sa se laaude si cum astia din primarie. Ca sa nu zica ca n-au stiut ori n-au citit le mai aratam o data
   Către Doamna Viceprimar al Municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer

   Solicitare informaţii
   Stimată doamnă Viceprimar, Gabriela Hofer
   Suntem un grup de locuitori ai oraşului Baia Mare, fără afinităţi sau implicaţii politice, care am dori să ni se clarifice următoarele aspecte:
   1. Care sunt proiectele începute în administraţia anterioară şi finalizate în administraţia Cherehes?
   2. Care sunt proiectele începute în administraţia Chereches dar în curs de derulare?
   3. Care sunt proiectele începute şi finalizate în administraţia Chereches?
   Prin proiecte vă rog să luaţi în calcul toate acţiunile indiferent de amploarea lor.
   Răspunsul vă rugăm să ni-l transmiteţi în scris pe adresa de e-mail a.maries@rdslink.ro
   Persoana de legătură Adelina Mărieş,
   Mulţumim anticipat!
   Menţiune : prezenta solicitare a fost trimisa catre primarie prin e-mail cu confimare de primire si citire
   sursa http://adelinamaries.wordpress.com/2014/06/30/solicitare-informatii-proiecte-primaria-baia-mare/

   Reply
   1. Sefu lui Cereches

    acum cand dom primar o sa vada ca sunteti un grup sigur o sa vrea sa va converteasca si sa va cheme in audienta.
    Eu fac pariu.
    La grupu asta ma alatur si eu… nu de mers in audienta ci de primit raspuns in scris dar ma indoiesc. Pana ce-si numara primaru proiectele trec anii si vin alegerile urmatoare
    Inteligenta miscarea. Asa stim clar fiecare cat a facut si ce a facut.
    P.S. Blogul primariei eu nu-l citesc ala cu baiamare.ro asa ca sper ca nu ne mai trimiteti spre documentare pe acolo
    E plictisitor rau, eu citesc doar ziarMM

    Reply
 3. ioan

  SCURT: LA CAT POATE SA MINTA SI SA INDUCA IN EROARE ACEST chereches pe baimarenii prin media cumparata de acesta ,, te mai miri ca acea DISTINSA SI PROFESIONISTA d-na <<>> NU A a primit RASPUNS!!!!!!!!!!!! la solicitari corecte fata de cetateanul baimarean,, prin cate firme chereches face facil acestora banul nostru al baimarenilor in buzunarul lui,, voi ZIARMM,, <> care sesizati aceste ascunse deocamdata necazuri ale noastre ,, ale baimarenilor si implicit noua celor care lucarm in primarie .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1