ACTUALIZARE: Malin Aurel Flaviu, posibil suspect in cazul crimei de pe strada Garii din Baia Mare. Detalii in articol

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Malin Aurel Flaviu este suspectat de comiterea crimei de pe strada Garii din Baia Mare. Surse demne de incredere au furnizat catre redactia  ZiarMM.ro numele posibilului autor, care urmeaza sa fie evaluat psihiatric de catre un specialist de la spitalul din Sighetu Marmatiei. In urma raportului de evaluare psihiatrica anchetatorii vor vedea daca Malin Aurel Flaviu a avut sau nu discernamant in momentul comiterii omorului. In cazul in care acesta a fost lucid cel mai probabil va fi dus in fata instantei Tribunalului Maramures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Daca specialistul va declara ca are probleme psihice atunci acesta nu va putea fi acuzat penal si cel mai probabil va ajunge intr-un centru de profil unde va fi tratat si supravegheat pe o perioada stabilita de instanta.

***Va reamintim faptul ca in apartamentul de pe strada Garii, cei doi, barbatul si femeia, locuiau in chirie si au fost gasiti, ucisi, chiar de proprietarul care a fost alarmat de parintii barbatului deoarece acesta nu a mai dat niciun semn familiei. Ambii au fost injunghiati de mai multe ori si au fost gasiti intinsi pe pat. Surse demne de incredere au relatat ca aceasta familie ar fi provenit dintr-un mediu social promiscuu.

Surse ZiarMM.ro spun ca crima s-ar fi petrecut joi si ulterior au fost descoperiti morti, mai exact luni, 4 martie 2019.

ACTUALIZARE 13:41 – Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures: “In urma activitatilor desfasurate de politistii Inspectoratului de Politie Judetean Maramures, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, a fost identificata persoana banuita de comiterea infractiunii de omor calificat, prevazuta si pedepsita de art. 188 alin.1 si art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, intr-un imobil situat pe strada Garii din Baia Mare, aceasta dobandind calitatea de suspect in cauza, in cursul acestei zile.

De asemenea, persoana si-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmatiei, in vederea efectuarii expertizei medico-legale psihiatrice, sens in care a fost condus de catre politisti spre unitatea medicala mentionata.

Facem precizarea ca urmarirea penala este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de Procedura Penala, avand drept scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

ACTUALIZARE 13.53 – Purtatorul de cuvant din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

“La Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures a fost inregistrata in data de 4 martie 2019 o cauza in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, fapta prevazuta de art. 188, art. 189 lit. f Cod penal (doua victime).

La locul faptei s-a deplasat o echipa formata din procurori si lucratori ai politiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, care au efectuat cercetarea la fata locului. Totodata, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale asupra cadavrelor victimelor.

Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent au rezultat indicii temeinice care au condus la identificarea prezumtivului autor al faptei, acesta dobandind calitatea de suspect, ocazie cu care i s-au adus la cunostinta drepturile procedurale si si-a dat acordul pentru a fi internat in vederea efectuarii unei expertize medico-legale psihiatrice.

Cercetarile continua pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirea raspunderii penale in cauza”.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2