Man: “Nu am facut nicio declaratie cu privire la faptul ca as fi propus persoane pentru functia de prefect”

home camp2
home camp2
home camp2

deputatul mircea manMircea Man, copresedinte al PNL Maramures, a dorit sa faca cateva precizari cu privire la articolul publicat in ZiarMM, din care reisese ca Gheorghe Mihai Barlea isi pregateste drumul spre conducerea Prefecturii Maramures. Man nu neaga faptul ca isi doreste ca Mihai Barlea sa acceada la aceasta functie, ci doar faptul ca nu a facut nicio declaratie publica cu privire la acest aspect si nici demersuri pentru a-l sustine.

Iata si textul integral in care Mircea Man isi expune punctul de vedere:

“Mentionez de la inceputul acestei adrese ca sunt un cititor vechi al publicatiei dumneavoastra si va felicit cu toata sinceritatea pentru modul in care faceti analiza subiectelor si le prezentati publicului din Baia Mare si din judetul Maramures. In baza acestui respect pe care vi-l transmit, doresc sa fac doua precizari referitore la articolul aparut in ziarul dumneavoastra la data de 11 Februarie 2016, in grupa de informatii denumita “Stirea zilei”, articol intitulat “Man se pregateste sa-l rastoarne pe Rohian. I-a pregatit un inlocuitor”. In consecinta, va comunic spre publicare urmatoarele:

1. Subsemnatul, Mircea Man, Copresedinte al PNL Maramures, nu am facut nici-o declaratie, nici oficiala, nici informala, cu privire la faptul ca as fi propus persoane pentru functia de prefect al judetului Maramures. Practic, eu nu pot face asa ceva, deoarece acesta este apanajul Guvernului Romaniei, care numeste direct prefectii in teritoriu. Eu nu am nici-o baza legala sa fac asemenea lucruri si va asigur ca nu le-am facut.

2. Referitor la alaturarea dintre numele meu si cel al lui Gheorghe Mihai Barlea, cel de-al treilea alineat al articolului dumneavoastra, este o frumoasa speculatie de presa, dar asa ceva nu s-a intamplat si in baza celor spuse de mine in primul alineat.

Va marturisesc ca, in cazul in care voi fi informat despre o posibila schimbare a conducerii veti fi primii pe care ii voi anunta, referitor doar la informatii oficiale ale Guvernului Romaniei.

Sigur, eu am inteles esenta articolului, el face niste supozitii de presa, dar va repet ca nu am nici-un amestec, nu pot avea si nu voi avea nici-o ingerinta in numiri care apartin altor institutii ale statului”.

Noua nu ne ramane decat sa ne intrebam: Si daca Gheorghe Mihai Barlea va fi prefect?

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

3 Comments

  1. Pop V.

   copresedinte liberal,ioi,liberalii astia parca is dusi cu leuca,odata incovrigati cu ciuma rosie, odata cu prietenii marinarului dictator…

   Reply
 1. STEKO

  Hai mai dom’Man!Nu-mi spune ca in spatele cortinelor nu faceti si desfaceti guverne!D’apoi un amarit post de prefect!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *