Managerii se asteapta la cresterea activitatii in industria prelucatoare, constructii, comert si servicii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

muncitori-constructiiManagerii din industriile prelucratoare, constructiilor, comertului cu amanuntul si serviciilor preconizeaza o crestere moderata a activitatii in urmatoarele trei luni, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS) remis, luni, AGERPRES.

„In cadrul anchetei de conjunctura din luna august 2016, managerii din industria prelucratoare preconizeaza pentru urmatoarele trei luni crestere moderata a volumului productiei (sold conjunctural +8%). Pentru activitatea de fabricare a altor produse din minerale nemetalice se va inregistra tendinta de crestere mai semnificativa (sold conjunctural +36%), in timp ce pentru fabricarea produselor farmaceutice de baza si a preparatelor farmaceutice, tendinta va fi de scadere moderata (sold conjunctural—10%).

Pentru preturile produselor industriale se prognozeaza relativa stabilitate in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +0%). Referitor la numarul de salariati se estimeaza relativa stabilitate, soldul conjunctural fiind de +2% pe total industrie prelucratoare”, se arata in document.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2