Managerul Institutului “Marius Nasta”: Pompierul angajat la spital este în concediu de peste șase luni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

”Există angajat un pompier la Marius Nasta, însă de mai bine de șase luni este în concediu: concediile medicale combinate cu concediile de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție în care personalul nu vrea să lucreze. Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Cu siguranță este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens, pentru că dacă vrei să faci treabă, trebuie să fii prezent.

Echipa tehnică verifică instalațiile, dar vorbim de unitatea mobilă. Avem o procedură extrem de atentă, și chiar sunt atentă ca aceste lucruri să fie respectate. Este vorba de trei membri, alături de doi electricieni, unul angajat acum în starea de urgență”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului ”Marius Nasta”, luni dimineață.

Beatrice Mahler a oferit detalii și despre starea pacienților care au fost mutați din secția ATI mobilă, în urma incidentului de duminică noapte: ”Starea celor șapte pacienți transferați a fost reevaluată, dar și a celor din pavilion: patru din cei șapte au fost mutați la ATI, iar trei au rămas în secție. Toți au ventilație neinvazivă. Nici pacienții, nici personalul nu au fost în pericol”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *