Mancarea ramasa dupa petrecerile din seara Oscarurilor a ajuns la persoane nevoiase

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Delicatesele culinare gatite de chef-i celebri si servite la petrecerile din seara Oscarurilor pentru celebritatile de la Hollywood ajung in mare parte la persoanele nevoiase prin intermediul organizatiilor caritabile, relateaza The Telegraph in editia sa online, informeaza AGERPRES.

La multe dintre petrecerile la care participa crema Hollywood-ului, dupa cea mai importanta noapte din sezonul premiilor cinematografice, platourile sunt pline cu delicatese culinare care l-ar face sa pofteasca si pe cel mai mare gurmand, scrie The Telegraph. Insa cu dietele exigente pe care le urmeaza multi actori de la Hollywood, mare parte din mancare ramane neatinsa.

Insa nu este nicidecum vorba de risipa alimentara, scrie cotidianul britanic. Delicatesele culinare, de multe ori preparate de chef-i foarte cunoscuti precum Wolfgang Puck, ajung in cele din urma la cei care au cea mai mare nevoie de hrana.

“Wolfgang lucreaza cu organizatii caritabile ca LA Specialty si Chefs to End Hunger de sase ani”, a declarat seful chef-ilor de la Oscaruri, Jackie Kelly, pentru Salon. “In jur de ora 11.00 noaptea (in ziua decernarii Oscarurilor), cand vedem ca incepe sa se linisteasca atmosfera si celebritatile pleaca, ne uitam ce a ramas. De obicei raman preparatele din carne, pentru ca oamenii iau numai o imbucatura, placinta de pui si paste”, a adaugat el.

Mancarea este apoi impachetata si distribuita in zone din Los Angeles, Arizona si Nevada, iar de ea beneficiaza oamenii din adaposturi sau cei ajutati de asociatii caritabile. “Chefs to End Hunger” distribuie alimente pe intreaga durata a anului, dar meniurile elegante din sezonul premiilor fac sa se acumuleze donatii alimentare din abundenta, potrivit The Telegraph.

Ceremonia din acest an a fost una dedicata special evitarii risipei, dupa ce actrita Freida Pinto, din “Slumdog Millionaire”, a realizat un parteneriat cu o companie care produce o tehnologie de recuperare a alimentelor pentru a distribui mancarea ramasa celor nevoiasi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *