Mandatul de administrator provizoriu a lui Calin Chilat in Consiliul de Administratie al Aeroportului International Maramures, prelungit cu doua luni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mandatul de administrator provizoriu a lui Cezar Calin Chilat in cadrul Consiliului de Administratie la Regia Autonoma „Aeroportul International Maramures” a fost prelungit cu doua luni.

Asta dupa ce consilierii judeteni au luat act, printr-o hotarare adoptata in sedinta din 29 august, a unui Ordin emis de Ministerul Finantelor Publice.

“Se ia act de Ordinul nr. 2724/13.08.2019 emis de Ministerul Finantelor Publice si se prelungeste cu o perioada de 2 luni, mandatul de administrator provizoriu, a domnului Cezar Calin Chilat, in cadrul Consiliului de Administratie la Regia Autonoma „Aeroportul International Maramures”, se precizeaza in art. 1 al proiectului.

Hotararea a fost adoptata prin vot secret cu 29 voturi „pentru” si patru neparticipari.

Calin Chilat a fost numit, pe o perioada de patru luni, ca administrator provizoriu, prin Hotararea nr.85/23.04.2019 a Consiliului Judetean.

Din Consiliul de Administratie al Aeroportului mai fac parte Marin Bragaru (presedinte), Viorel Buta, Adrian Pop si Agoston Odon.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *