Mandatul de administrator provizoriu a lui Calin Chilat in Consiliul de Administratie al Aeroportului International Maramures, prelungit cu doua luni

PNL

Mandatul de administrator provizoriu a lui Cezar Calin Chilat in cadrul Consiliului de Administratie la Regia Autonoma „Aeroportul International Maramures” a fost prelungit cu doua luni.

Asta dupa ce consilierii judeteni au luat act, printr-o hotarare adoptata in sedinta din 29 august, a unui Ordin emis de Ministerul Finantelor Publice.

“Se ia act de Ordinul nr. 2724/13.08.2019 emis de Ministerul Finantelor Publice si se prelungeste cu o perioada de 2 luni, mandatul de administrator provizoriu, a domnului Cezar Calin Chilat, in cadrul Consiliului de Administratie la Regia Autonoma „Aeroportul International Maramures”, se precizeaza in art. 1 al proiectului.

Hotararea a fost adoptata prin vot secret cu 29 voturi „pentru” si patru neparticipari.

Calin Chilat a fost numit, pe o perioada de patru luni, ca administrator provizoriu, prin Hotararea nr.85/23.04.2019 a Consiliului Judetean.

Din Consiliul de Administratie al Aeroportului mai fac parte Marin Bragaru (presedinte), Viorel Buta, Adrian Pop si Agoston Odon.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1