“MandrIE Maramureseana” ajunge in acest an la a V-a editie (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 22 iunie, ora 19:00 – 24 iunie, ora 24:00, la Muzeul Satului se va desfasura cea de-a V-a editie a evenimentului “MandrIE Maramureseana”, manifestare prin care este sarbatorita Ziua Universala a Iei si Noaptea Sanzienelor.

“Pornind de la cele trei concepte: CULTURA, TRADITIE, SPIRITUALITATE va propunem anul acesta o editie de neuitat in care frumusetea autenticului din Maramures se imbina cu modernismul zilelor noastre.

Vom participa la conferinte, proiectie de documentare, doine si cantece stravechi din Maramures, dar vom readuce la viata si retete culinare vechi reinterpretate de catre unul dintre cei mai apreciati chefi din domeniu.

Alaturi de noi vor fi ca in fiecare an producatori locali atentselectionati, diversi mesteri cu ateliere de creatie, dar si voluntarii de la ASCOR care au pregatit activitati pentru cei mici.

In saptamana 18-24 iunie va avea loc si editia a III-a a concursului „Poarta o Ie cu mandrIE” unde poti castiga premiile noastre speciale”, spun organizatorii pe pagina dedicata evenimentului.

Vezi programul in afisul de mai jos.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *