Manifestari sportive supravegheate de lucratorii Jandarmeriei Maramures

PNL


Jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica pentru siguranta cetatenilor care vor fi prezenti pe timpul desfasurarii meciurilor de fotbal, ce vor avea loc maine, 26 aprilie, incepand cu ora 17:00, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, intre echipele C.S. Minaur Baia Mare – A.C.S. Ariesul Turda si pe Stadionul Comuna Recea, intre echipele A.C.S. Recea – A.F.C. Harman.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “In conformitate cu Legea nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, modificata si completata de Legea nr.10 din 2012, spectatorilor le este interzis sa introduca in locul in care se desfasoara competitia sportiva, bauturi alcoolice, materiale pirotehnice, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice. De asemenea, acestora le este interzis sa profereze ori sa scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, sa isi ascunda fata cu articole de imbracaminte sau alte accesorii, cu intentia de a impiedica identificarea, sa impiedice actiunea fortelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.”

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1