MANIPULAREA VS. INTERESELE ORASULUI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

florin-tataruMi-am condus campania electorala de la alegerile locale pentru Primaria Baia Mare bazandu-ma  pe principiul adevarului. Am inteles abia prea tarziu ca nu toti baimarenii erau pregatiti sa auda adevarul despre situatia dezastruoasa in care se afla si se afla in continuare orasul nostru. Inca nu sunt cu totii pregatiti si multi dintre concetatenii nostri pot fi manipulati prin minciuni mediatice. Mai spuneam atunci si ca Baia Mare trebuie sa prioritizeze cheltuielie, asa cum face orice familie, nu? Mai intai cumparam painea si abia apoi mergem la discoteca. Am atras atentia asupra faptului ca Baia Mare este ingropata in datorii si ca este OBLIGATORIU ca toate achizitiile sa se faca la PRETURI CORECTE, iar investitiile sa fie gestionate EFICIENT si TRANSPARENT. 

In vara, Drusal si-a redus activitatea de salubrizare, URBIS era la un pas de faliment – motiv pentru care a realizat anumite restructurari, iar acum iarna, este pusa siguranta cetatenilor in pericol in absenta serviciilor de deszapezire. Consilierii Locali PSD au prezentat (DIN NOU) baimarenilor cele doua Hotarari de Consiliu Local initiate de primarul Catalin Chereches, prin care Primaria Baia Mare s-a indatorat cu 40.000.000 Euro la banci.  La cei 40.000.000 euro pe care ii datoram, se adauga multe alte datorii catre furnizori. Drusal, Urbis si altii au dat in judecata primaria pentru a-si recupera banii. 

Asa ca, nu inteleg de ce ne mira faptul ca nici macar o firma serioasa de deszapezire nu s-a prezentat la licitatie… Ce garantie are o firma ca isi va primi banii, in conditiile in care alti prestatori de servicii se judeca cu aceeasi primarie pentru a-si primi banii pentru serviciile prestate? Dumneavoastra ati risca??  Si cum sa ne asteptam sa vina cineva la o licitatie pentru servicii de deszapezire organizata in prag de iarna, cand asemenea servicii trebuiau contractate din timp, asa cum au facut primariile serioase?? Nu degeaba taranul roman isi face iarna car si vara sanie! In plus, daca tot e momentul adevarului… cei ce spun ca Primaria are utilaje de deszapezire…mint baimarenii! Utilajele primariei sunt INSUFICIENTE si DEPASITE. Sa inventezi acum false solutii si sa le arunci in spatiul public inseamna sa iti bati joc, in continuare, de baimareni.

Cum bataie de joc fata de cetateni a fost si ponegrirea partidelor politice, fiind tu insuti emanatia lor (ales anterior deputat, apoi primar de Baia Mare in 2 randuri), declarandu-te independent si respingand orice asociere in viitor cu oricare partid, pentru ca in final sa candidezi in vara din nou tot pe listele unui partid. Sau sa iti ceara un deputat PNL demisia dupa alegerile din vara, ca un gest de normalitate si responsabilitate fata de binele orasului, iar apoi acelasi deputat sa te ridice azi in slavi in contradictie cu toate acuzele de hotie, impostura si coruptie aduse pana ieri… Si toate astea doar din interese personale si electorale, fara nici macar o legatura de respect sau normalitate fata de binele si interesul baimarenilor.

Aceeasi manipulare grosolana, aceeasi minciuna rostogolita intr-un alt ambalaj, cu actori ieri dusmani de moarte – azi camarazi din interese personale, care se comporta ca si cum ceea ce se intampla in oras nu e responsabilitatea lor INTEGRALA, in conditiile in care conduc si Primaria, avand loctiitor de primar si viceprimari de la PNL si Coalitia pentru Baia Mare, si Consiliul Local unde UDMR-PNL-Coalitia pentru Baia Mare numara 16 din cei 23 de consilieri!!

Eu  nu va mint si nu va spun povesti frumoase si neadevarate, stiu asta. Insa, eu cred ca daca politicienii ar spune adevarul putin mai des, am iesi din acest cerc vicios al minciunii si al manipularii, iar Baia Mare ar progresa cu adevarat, nu doar prin banci si panselute la suprapret. Va rog, dragi baimareni, urmeaza sa dati un vot important.Votati oamenii care va spun adevarul daca vreti rezultate, nu demagogii si mincinosii fara substanta si fara Dumnezeu.

Presedinte PSD Baia Mare

sigla Tataru PSD

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. G.B.

  Ioi, psd vorbeste de manipulare,dar uita ca Il Maximo tatuca Iliescu ne-a aburit inca din decembrie 1989 cu teroristii,a continuat cu dusmanii poporului ,mosierii (taranistii lui Ratiu si liberalii lui Campeanu),golanii din piata Universitatii, manipulare chiar pana in zilele noastre cand hoardele lui Soros vor sa ne ia tarisoara.

  Reply
 2. George

  G.B.,
  nu te intoarce la Iliescu, lasa-l in uitare. Tataru are dreptate foarte mare, ca oricine care se uita in curtea vecinului, dar are si el multime de bile negre. Aici, insa asa e. Dolha s-a minjit si nu il voi crede niciodata, chiar daca uneori are accente corecte, dar numai in probleme care sint departe de casa si de interesele lui locale. Duminica putem diminua sansele celor cocotati in virf fara merite, votind alte partide, mai mici, care chiar daca nu au pondere mare, pot diminua procentul necinstitilor. Important este votul corect, pentru ca fiecare vot in plus dat unui alt partid scade ponderea celor care se cred in afara timpului si judecatii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2