MApN: “Ziua Armatei Romaniei in scoli” – intre 17 si 24 octombrie

Ministerul Apararii Nationale organizeaza, in perioada 17 – 24 octombrie, cea de a saptea editie a evenimentului “Ziua Armatei Romaniei in scoli”.

Potrivit unui comunicat transmis marti AGERPRES de MApN, echipe formate din militari de la toate categoriile de forte, elevi si studenti ai institutiilor de invatamant militar si reprezentanti ai birourilor informare-recrutare vor prezenta elevilor din clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a si a XII-a din institutii de invatamant civile, din Bucuresti si din tara, importanta Zilei Armatei Romaniei, misiunile desfasurate de militari pe teritoriul national si in teatrele de operatii, precum si informatii pentru cei interesati de o cariera militara.

In Bucuresti, evenimentul incepe miercuri, la Colegiul National “Spiru Haret”, unde vor fi prezenti militari din Batalionul 2 Infanterie “Calugareni”.

Joi, la Liceul Teoretic “Dante Aligheri” din Capitala, si vineri, la Scoala gimnaziala nr. 117, vor participa militari din Batalionul 265 Politie Militara “Tudor Vladimirescu”.

Saptamana viitoare, militari din Batalionul 2 Infanterie “Calugareni” se vor afla luni la Colegiul National “Henri Coanda” si miercuri la Liceul de Metrologie “Traian Vuia”, iar militarii din Batalionul 495 Infanterie “Stefan Soverth” vor fi prezenti marti la Colegiul National “Gheorghe Lazar”, iar miercuri la Liceul nr. 1 Clinceni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1