Mara Mares, presedintele TNL, prezenta in Maramures: Isi doreste cat mai multi tineri pe liste, la alegeri

Presedintele TNL Romania, Mara Mares, cel mai tanar deputat din legislatura 2016-2020, se afla in aceste zile in judetul Maramures, unde va participa la cea de-a 12-a editie a Scolii Memoriale “Gheorghe I. Bratianu” din Sighetu Marmatiei.

Mara Mares a declarat ca peste 200 de tineri din intreaga tara vor fi prezenti la Sighetu Marmatiei in cadrul acestui eveniment, in care se vor discuta, printre altele, despre istoria PNL si perioada comunista.

“Motivul pentru care ma aflu in judetul Maramures este intalnirea cu tinerii liberali la Sighet, cu ocazia celei de-a 12-a editii a Scolii Memoriale Gheorghe I. Bratianu, pe care tineretul national liberal o organizeaza. Este o scoala care doreste sa mentina vie o parte din istoria Partidului National Liberal in jurul TNL Romania.

Avem peste 200 de tineri care vin din toata tara in fiecare an la Sighetu Marmatiei. Vorbim despre ceea ce a insemnat Partidul National Liberal inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, ce a insemnat perioada comunista, despre marii oameni politici care si-au dat viata in inchisoarea de la Sighet si despre ce inseamna astazi Memorialul Durerii din Sighetu Marmatiei.

Alaturi de noi va fi si Ionel Bogdan, presedintele de la PNL Maramures, Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, si Adrian Oros, ministrul Agriculturii”, a spus Mara Mares, pentru ZiarMM.

Presedinta TNL considera ca organizatia pe care o conduce este cea mai puternica organizatie de tineret din tara.

“Tineretul National Liberal e cea mai mare organizatie politica de tineret din Romania, insa ceea ce-mi place mie sa cred e ca e si cea mai buna organizatie de tineret din Romania.

Actiunile pe care le facem doresc sa si arate lucrul acesta, ca suntem o organizatie de tineret de calitate si ne asiguram ca atunci cand tinerii din TNL vor ajunge la parghiile puterii, vor face lucrurile asa cum trebuie, vor fi principiali, vor fi profesionisti fiecare in domeniul sau si politica va fi, totusi, altfel”, mai declara Mara Mares.

Deputatul liberal este convins ca PNL va castiga si alegerile locale si parlamentare din 2020.

“Ma bucur ca PNL a castigat ultimele randuri de alegeri in Baia Mare si la Maramures, sunt convinsa ca va castiga si alegerile locale si alegerile parlamentare. Acum e o echipa tanara, o echipa buna, care creste in fiecare zi, echipa de la tineret este printre cele mai bune din tara, TNL Maramures, in frunte cu Gabriel Stetco, presedintele, si Ioana Marincas, care e membru in Biroul National, secretar regional pe Nord-Vest”, afirma Mara Mares.

Nu in ultimul rand, Mara Mares mai mentioneaza ca obiectivul tinerilor liberali pe termen scurt este ca la viitoarele alegeri, pe listele electorale sa se afle cat mai multi tineri.

“Obiectivul pe termen scurt si mediu este ca la urmatoarele alegeri este sa se regaseasca cat mai multi tineri pe liste atat la consiliile locale, judetene, chiar si la candidati de primari si in Parlament”, a adaugat Mara Mares.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1