Mara Mareș (TNL): ”Nu vrem ca Dosarul 10 August să aibă aceeași soartă ca dosarele Revoluției sau Mineriadei!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În contextul declasificării raportului privind evenimentele din 10 august 2018, președintele TNL România, Mara Mareș, consideră că liberalii nu pot accepta ca oamenii decenți din Piața Victoriei care protestau paşnic și care au fost gazaţi, bruscaţi şi puşi în pericol să nu aibă parte de dreptate.

”Generaţia mea este una implicată civic, care iese în stradă atunci când simte că principiile, libertăţile şi drepturile îi sunt încălcate.

Una dintre primele măsuri luate de guvernul PNL, prin Ministerul de Interne, a fost declasificarea raportului privind evenimentele din 10 august, ceea ce a permis anchetarea acestora la nivelul DIICOT.

PNL nu poate accepta ca oamenii decenți din Piața Victoriei care protestau paşnic și care au fost gazaţi, bruscaţi şi puşi în pericol la ordinele ministrului lui Dragnea, Carmen Dan, să nu-și găsească dreptatea urmând căile legale!

Decizia iniţială a DIICOT de clasare a unora dintre acuzațiile împotriva șefilor Jandarmeriei a revoltat, pe bună dreptate, pe toţi cei care au fost în Piaţă şi pe toţi cei care au fost martori ai unui asalt al forţelor de ordine, total discordant cu protestul paşnic al oamenilor.

Pentru noi, cei care ne apărăm activ drepturile, libertățile și principiile, infirmarea soluției de clasare a acuzațiilor din Dosarul 10 August a fost așteptată și este justă. Semnificația acestei anchete este mult prea mare, și nu vrem ca Dosarul 10 August să aibă aceeași soartă ca dosarele Revoluției sau Mineriadei!

Românii merită să afle adevărul despre cele petrecute atunci, iar vinovații trebuie să plătească!”, a spus Mara Mareș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1