Maramures: 11 incendii in doua zile

Pompierii maramureseni au intervenit in cazul a 11 situatii de urgenta in intervalul 12-14 octombrie, anunta ISU.

Vineri, 12 octombrie, pompierii baimareni au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism de pe strada Vasile Lucaciu. Flacarile au distrus elementele combustibile din compartimentul motor al autovehiculului.

Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un sopron de fan din localitatea Vadu Izei. In urma incendiului au ars circa 1,5 tone de fan. Detasamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat sa lichideze un incendiu in urma caruia au ars circa 200 kg de deseuri menajere.

Tot Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit alaturi de SVSU Sacalaseni in localitatea Coruia, unde un depozit de furaje a fost cuprins de flacari. Au ars circa 5 tone de fan, 10 metri cubi de lemn de foc, 1 metru cub de scandura si 80 de metri patrati din acoperisul de lemn al depozitului. Militarii baimareni au mai lichidat vineri un incendiu de vegetatie uscata, in Tautii de Sus, in urma caruia au ars circa 0,15 hectare de vegetatie.

Sambata, 13 octombrie, pompierii baimareni au lichidat un incendiu izbucnit pe Aleea Jupiter, intre blocuri. Au ars circa 250 kg de deseuri menajere. Garda de Interventie Farcasa a fost solicitata sa intervina in Tamaia pentru a lichida un incendiu de vegetatie uscata.

Au ars circa 0,7 hectare. Pompierii baimareni au stins un alt incendiu de vegetatie, pe strada Paltinisului. Au ars circa 0,1 hectare de vegetatie. Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit in Costui pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor.

Duminica, 14 octombrie, pompierii militari sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit pe Varful Tiganu. Au ars circa 80 de hectare de vegetatie uscata, alpina. Tot pompierii sigheteni au intervenit in Rona de Sus, unde un sopron a luat foc. Flacarile au distrus circa 10 tone de fan si sopronul din lemn.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1