Maramures: 11 persoane au fost amendate pentru lipsa centurii de siguranta

centura sigurantaLa data de 12 septembrie, intre orele 10.00 – 14.00, politistii din Salistea de Sus si Sacel au desfasurat o actiune rutiera pe principalele artere de circulatie din zona de competenta. La activitati au participat si reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures.

Prin actiunea desfasurata s-a urmarit, in principal, sa se verifice daca ocupantii autovehiculelor folosesc centura de siguranta si daca autovehiculele aflate in trafic indeplinesc conditiile prevazute de lege privind starea tehnica.

Astfel, au fost controlate 29 de autovehicule si cinci transporturi de material lemnos, pentru abaterile constatate fiind aplicate 27 de sanctiuni contraventionale. 11 dintre acestea au fost aplicate ocupantilor autovehiculelor care au fost depistati deplasandu-se pe drumurile publice fara sa aiba atasata centura de siguranta. Valoarea totala a amenzilor este de peste 5.000 de lei, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Totodata, politistii participanti la actiune au luat masura complementara de retinere a cinci certificate de inmatriculare ale autovehiculelor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1