Maramures: 12 barbati depistati fara permis de conducere

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-circulatieMiercuri, 16 septembrie, in timp ce efectuau activitati de supraveghere si control a traficului rutier, politistii au constatat 20 de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, informeaza IPJ Maramures.

Politistii rutieri maramureseni au depistat in trafic 12 barbati care conduceau vehicule fara a respecta normele rutiere.

Opt dintre acestia au fost identificati de politistii din Poienile de sub Munte, in timpul unei actiuni organizate pe  D.J. 187, pentru combaterea nerespectarii regulilor de circulatie de catre mopedisti, biciclisti si motociclisti.

Astfel, politistii au depistat sapte barbati cu varste cuprinse intre 26 si 57 de ani, care se deplasau cu mopedurile fara sa detina permis de conducere. In cinci cazuri, mopedurile erau neinregistrate.

De asemenea, a fost identificat un barbat de 31 de ani care se deplasa cu un autoturism cu numar provizoriu de inmatriculare, a carui valabilitate era expirata.

In localitatile Baia Mare, Ocna Sugatag si Calinesti politistii au identificat alti patru barbati care sunt cercetati pentru comiterea a sase infractiuni rutiere dintre care patru conducere fara permis si doua de conducere a unui vehicul neinmatriculat.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *