Maramures: 12 milioane de lei alocati pentru reabilitarea drumurilor comunale si judetene

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Alesii judeteni au dat aviz favorabil pentru alocarea sumei de trei milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor comunale si noua milioane de lei pentru cele judetene, pe anul in curs.

“Prin anexa nr. 6 la Legea 50/2019 a bugetului de stat pe anul 2019 s-au aprobat, pentru judetul Maramures, sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru drumurile judetene si comunale, in valoare de 12.328 mii lei”, se arata in comunicatul transmis de Consiliul Judetean Maramures. La repartizarea acestor bani pentru cele doua categorii de drumuri s-a avut in vedere atat lungimea lor, cat si starea tehnica a acestora.

In acest context, suma s-a dublat fata de anul anterior. Astfel, din cei 12.328.000 lei, pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile comunale, s-au alocat 3.328.000, iar pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene s-au dat 9.000.000 de lei. Proiectul a fost aprobat in plenul sedintei extraordinare a Consiliului Judetean Maramures vineri, 22 martie, unde au fost 28 de voturi pentru, fara nici un fel de dezbateri suplimentare.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2