Maramures: 13 focuri de arma pentru retinerea contrabandistilor de tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

contrabanda tigariActiunile intreprinse de catre politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, pe linia combaterii contrabandei cu tigari continua.

Astfel, in data de 29 iunie a.c., politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei au observat in apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau catre interior colete voluminoase.

“Lucratorii nostri au procedat la interceptarea si somarea prin voce a celor in cauza, moment in care barbatii au abandonat coletele fugind in directii diferite.

Pe timpul actiunii, politistii de frontiera au tras 13 focuri de avertisment in plan vertical, deoarece persoanele in cauza nu s-au supus somatiilor verbale, fiind retinut un cetatean ucrainean, Fedor V., in varsta de 25 ani.

O echipa operativa a luat masuri de supraveghere si cercetare a zonei, totodata fiind anuntate si autoritatile de frontiera vecine despre caz”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

La fata locului au fost descoperite patru colete, care au fost duse la sediul sectorului in vederea inventarierii rezultand cantitatea de 2.000 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 18.000 lei.

Cetateanul ucrainean este cercetat de catre lucratorii nostri pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2