septembrie 23, 2021

Maramures: 15 accidente rutiere cu 18 victime in numai o saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 3 – 9 decembrie, politistii maramureseni au organizat zece actiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. De asemenea, in perioada mentionata s-a intervenit la 168 evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, conform IPJ Maramures.

Pentru neregulile constatate in cadrul actiunilor desfasurate, politistii au aplicat 167 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la legislatia privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost in valoare de aproximativ 39.000 lei.

Totodata, politistii au intervenit pentru solutionarea a 15 accidente de circulatie produse pe drumurile publice de pe raza judetului, soldate cu 18 victime si pagube materiale. In cadrul actiunilor desfasurate pe drumurile publice, pe parcursul saptamanii trecute au fost constatate 18 infractiuni rutiere, dintre care noua de conducere a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, pe parcursul saptamanii trecute, politistii rutieri au retinut 49 permise de conducere si au retras 26 certificate de inmatriculare.

Politistii atrag mereu atentia asupra importantei respectarii normelor rutiere. Sfatuim conducatorii auto sa tina cont de conditiile meteorologice atunci cand pornesc la drum si sa circule cu viteza adaptata conditiilor de trafic. Prevederile legale in vigoare interzic circulatia autovehiculelor, care nu sunt dotate cu anvelope de iarna, pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara a face referire la vreo data calendaristica.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2