Maramures: 16 permise de conducere retinute de politisti in acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In weekendul care a trecut politistii Serviciului Rutier Maramures au actionat pe drumurile publice de pe raza judetului, pentru prevenirea evenimentelor rutiere si pentru constientizarea conducatorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin incalcarea regulilor de circulatie, in special a regimului legal de viteza.

Pe D.N.1C Somcuta Mare – Baia Mare –Seini si pe D.N.18 Moisei – Sighetu Marmatiei au fost aplicate, in cele doua zile de actiune, 171 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 103.000 lei, potrivit IPJ Maramures.

Totodata, politistii au retinut in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 16 permise de conducere, majoritatea pentru depasirea vitezei legale. Cele mai mari viteze inregistrate cu aparatura radar au fost de 120 km/h in localitate, la Busag – Tautii Magheraus si 187 km/h pe DN1C intre localitatile Lapusel si Satulung.

De asemenea, conducatorii auto depistati sub influenta bauturilor alcoolice s-au ales si cu dosare penale. Este si cazul unui barbat in varsta de 41 de ani din Sighetu Marmatiei, care a fost oprit de politisti pe DN18 in localitatea Feresti si care avea 1,20mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei unde i-au fost recoltate doua mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1