Maramures: 161 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri intr-o singura zi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

politia-circulatieIn scopul impunerii unui climat de disciplina in randul participantilor la trafic, depistarii conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere, conduc autovehicule fara a utiliza centura de siguranta  precum si a celor care incalca alte prevederi ale legislatiei rutiere in vigoare, politistii au organizat si desfasurat, in colaborare cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, mai multe actiuni.

Astfel, miercuri, 16 martie, aproximativ 300 de soferi  care s-au deplasat cu autovehiculele pe raza municipiilor Baia Mare, Sighetu Marmatiei, pe raza localitatii Farcasa sau pe DJ 187 Ruscova – Repedea – Poienile de sub Munte,  au fost controlati de politisti.

“In urma verificarilor efectuate, politistii au aplicat 161 de sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate depaseste suma de 37.000 de lei.

Ca masura complementara au fost retinute trei permise de conducere si au fost retrase 15 certificate de inmatriculare.

Urmare a prezentei sporite in teren si a actiunilor preventive desfasurate nu s-au inregistrat evenimente rutiere grave”, conform buletinului informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

De asemenea, politistii au prevenit potentiale tragedii identificand in flagrant, un sighetean in varsta de 55 de ani, care s-a urcat la volan dupa ce a consumat alcool.

El a fost depistat in jurul orei 19.00, pe strada 9 Mai din municipiul Sighetu Marmatiei si in urma testarii cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat, a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *