Maramureș: 2.995 absolvenţi ai clasei a VIII-a au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Educaţiei și Cercetării a publicat vineri, 10 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a.

Au fost repartizați  2.832 elevi în învățământul liceal de stat, dintre care 1.682 candidați la filiera teoretică și 1.150 candidați la filiera tehnologică.

Au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate:

– 402  elevi la specializări vocaţionale;

– 8 elevi în învăţământul militar;

– 15 elevi pe locurile speciale rezervate candidaţilor de etnie romă;

4 elevi elevi cu CES.

În total, au fost completate 27722 opțiuni, rezultând o medie de 9,25 opţiuni/elev.

Doi candidați au fost admiși cu media generală 10.

”Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 13-20 iulie candidații vor depune/transmite dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși. În zilele de 22, 23 și 24iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

163 de elevi nu au fost repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. Aceştia vor intra în următoarea etapă de admitere (24 iulie– 3 august 2020), alături de absolvenții clasei a VIII-a repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen, de candidaţii care nu au participat şi de absolvenţii clasei a VIII-a care nu au susţinut Evaluarea Naţională.

Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de către comisia de admitere judeţeană/a municipiului Bucureşti, publicată pe site-ul inspectoratului şcolar judeţean/al municipiului Bucureşti şi comunicată unităţilor de învăţământ până la data de 24 iulie 2020”, a spus Antoaneta Bolchiș, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș.

Notă: Atașat, publicăm un fișier excel care conține lista primelor 20 de licee/20 de specializări, ordonate după media de admitere, respectiv lista liceelor în care au fost admiși candidații cu media generală 10.

ZiarMM

Primele 20 medii pe specializare

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole