Maramures: 20 de permise de conducere retinute de politisti

home camp2
home camp2
home camp2

politia-circulatieIn perioada 7 – 11 septembrie, politistii au intreprins activitati pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere pe drumurile publice de pe raza judetului, precum si pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care desfasoara activitati comerciale fara respectarea prevederilor legale in vigoare.

Politistii rutieri de pe raza intregului judet au fost prezenti in trafic si au urmarit depistarea si sanctionarea celor care incalca prevederile circulatiei pe drumurile publice, in special a soferilor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice, nu acorda prioritate de trecere pietonilor, nu utilizeaza centura de siguranta sau conduc autovehicule ce nu corespund din punct de vedere tehnic.

De asemenea, cu ocazia targurilor organizate in Sighetu Marmatiei si Bogdan Voda, politistii au urmarit prevenirea si combaterea comertului ilicit.

In urma controalelor efectuate, ca urmare a infractiunilor  constatate, politistii au intocmit dosare penale pe numele a sapte persoane. Patru maramureseni sunt cercetati pentru conducere sub influenta alcoolului, iar alti trei pentru conducere fara permis, conducere cu permisul retinut si conducere cu autorizatia de circulatie expirata.

De asemenea, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 304 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 63.000 de lei. Ca masura complementara, politistii au retinut 20 permise de conducere si au retras 12 certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *