Maramures: 30 de permise de conducere au fost suspendate de politistii rutieri in acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 31 martie – 2 aprilie au fost organizate actiuni pentru combaterea nerespectarii regimului legal de viteza si pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice/drogurilor, aparatele radar din dotarea politiei maramuresene fiind amplasate in special  pe tronsoanele de drum cu risc major in producerea accidentelor rutiere pe fondul vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Actiunile s-au soldat cu constatarea a 467 contraventii ce au fost sanctionate cu amenzi in valoare de peste 170.000 lei. Ca masura complementara, au fost ridicate in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 30 de permise de conducere, din care 10 pentru depasirea limitei legale de viteza, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Totodata, politistii rutieri au intocmit 11 dosare penale pe numele unor conducatori auto care au savarsit infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice: sase dosare penale pentru conducere fara permis, patru dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului si un dosar penal pentru punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2