Maramures: 33 de agenti de politie au depus juramantul de credinta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cei 33 de agenti de politie care au promovat examenele de incadrare din sursa externa si reincadrare au avut joi parte de un moment incarcat de emotie si solemnitate, respectiv depunerea Juramantului de credinta.

Ceremonia depunerii juramantului a avut loc in sala de festivitati a Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures,  in prezenta conducerii unitatii, a sefilor de servicii si a reprezentantilor organizatiilor profesionale si sindicale.

“Festivitatea a inceput cu un moment de reculegere pastrat in memoria subinspectorului de politie Nistor Gheorghe, erou al Politiei Romane, si intonarea imnului de stat al Romaniei.

Momentul depunerii juramantului a fost unul deosebit de solemn si emotionant, atat pentru politistii care si-au luat angajamentul de a respecta Constitutia, drepturile si libertatile cetatenilor, cat si pentru parintii, sotii sau sotiile acestora care au venit sa-i sustina.

S-a dat citire mesajului transmis cu aceasta ocazie de catre inspectorul general al Politiei Romane, chestor principal de politie Bogdan Despescu: va asigur ca, in Politia Romana, veti gasi oameni profesionisti alaturi de care sa formati o adevarata echipa, de la care veti avea ce invata si de la care veti afla in fiecare zi ca doar prin integritate, fermitate si promptitudine, veti castiga respectul comunitatii.

Seful inspectoratului, chestor de politie dr. Viorica Marincas, le-a transmis noilor colegi felicitari pentru curajul de a opta pentru profesia de politist si i-a indemnat sa isi faca datoria cu cinste si demnitate si profesionalism: Odata cu depunerea juramantului aveti deplina reprezentare a indatoririlor pe care le aveti de azi inainte si a obligatiilor care deriva din depunerea acestui juramant. Cu deplina incredere ca veti face cinste Politiei Romane va urez mult succes si va doresc sa aveti parte de impliniri personale si profesionale”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

In perioada imediat urmatoare, agentii vor lua parte la un curs intensiv de pregatire teoretica si practica, iar dupa absolvirea acestuia, agentii se vor alatura politistilor mai experimentati din cadrul posturilor comunale de politie, sub indrumarea carora vor desfasura activitati.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. marius

    fix pix daca vor fi la fel de nepregatiti ca si cei dinaintea lor , vor fi egali cu zero …….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *