Maramures: 50 mii semnaturi pentru Klaus Iohannis presedinte

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Conducerea PNL Maramures anunta ca dreapta unita il va sustine pe presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, pentru functia de presedinte al Romaniei. In acest sens, in cadrul ultimei sedinte tehnice PNL-PDL Maramures, s-a asumat strangerea a nu mai putin de 50.000 de semnaturi pentru sustinerea prezidentiabilului PNL in cursa pentru Cotroceni.

„Dreapta unita il sustine la presedintie pe Klaus Iohannis. Am luat decizia de a-l nominaliza si a-l sustine pentru functia de premier pe Catalin Predoiu. Am participat luni la aceasta sedinta si am avut, pentru prima data, un sentiment de forta, de incredere ca in Romania, lucrurile bune incep cu aceasta anuntare a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru prezidentiale.
Noua guvernare a Romaniei va fi una care va performa, cu incepere din 2015. ACL este pregatit sa castige alegerile prezidentiale si intram intr-o linie dreapta odata cu strangerea de semnaturi pentru sustinerea candidatului Klaus Iohannis”, a declarat presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, co-presedinte ACL Maramures, in cadrul conferintei de presa.

ACL si-a asumat, la nivel national, sa stranga peste 2.000.000 de semnaturi. La nivel local, PNL impreuna cu PDL vor aduna 50.000 de semnaturi. Fiecare formatiune spera sa stranga 25.000.

Conducerea ACL Maramures afirma ca responsabilitatea revine in primul rand membrilor si activistilor de partid, care, de luni, vor incepe sa adune semnaturi in teritoriu. De asemenea, liberalii si democrat-liberalii si-au propus sa fie mai aproape de cetateni si sa initieze astfel o actiune out-door, se precizeaza intr-un comunicat de presa al PNL Maramures.

„Va fi o prezenta in strada, intre oameni. Vom discuta cu ei, vom incerca sa preluam o parte din problemele lor si la corturile pe care le vom amplasa in diferitele locatii vom strange semnaturi. ii asteptam pe toti maramuresenii sa se alature acestui proiect – O Romanie moderna, o Romanie demna, lansata de Klaus Iohannis”, a mai declarat presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

In data de 19 august, liberalii si democrat-liberalii din partea de sud a judetului se vor intalni in sedinta de lucru la Somcuta Mare, urmand ca in 21 august, birourile PNL-PDL din nordul judetului sa se reuneasca la Moisei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. cristi

  ooo ce echipa. penalul nemes zis si primarul DNA, nulitatea de man, loaza de pasca si…..exceptionalul, unicul, condamnatul de drept comun, coruptul cristiiiiian aaaaaanghel. 50.000 de semnaturi? in MM? nici vorba , poate daca treceti mortii din cimitire si cei plecati la munca, falsificandu-le semnaturile. Ca cnp-urile le aveti din evidentele de la fisc , nu-i asa?

  Reply
 2. Adelina Maries

  Eu o sa fiu primu candidat la presedentie cu buget zero care o sa castige alegerile, si care va fi trecut pe buletinul de vot chiar daca nu are varsta legala pentru a candida si nici nu va depune cele 200.000 de semnaturi.
  Am cea mai tare programa pentru Romania. Am sa o fac publica dupa ce si contracandidatii mei o vor face.
  Nu as vrea sa fiu plagiata.
  Si sa nu uit. Vorbesc serios! 🙂

  Reply
 3. Laura

  Si cum se vor aduna cele 50.000 de semnaturi? Membrii partidelor se aseaza la mese, completeaza listele de “semnaturi” cu date personale preluate din anumite baze de date. Cum reusesc de fiecare data partidele sa stranga mii, zeci de mii de semnaturi, dar in oras nu ii vede nimeni?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *