Maramures: 57.800 tigarete de contrabanda confiscate la sfarsitul saptamanii trecute

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In contextul derularii activitatilor specifice de prevenire si combatere a faptelor ilicite care se comit in domeniul contrabandei cu tutun si in domeniul contrafacerii de marfuri, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu politistii de ordine publica din municipiul Sighetu Marmatiei, au verificat in acest week-end 24 de societati comerciale si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale.

Controalele politistilor s-au soldat cu constatarea a trei infractiuni de contrabanda si trei infractiuni de contrafacere de marfuri. Totodata au fost confiscate 2.290 pachete cu tigari de contrabanda si a fost indisponibilizat un autoturism in valoare de aproximativ 2.000 de euro, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Alte 600 pachete cu tigari au fost confiscate de politistii Biroului Transporturi Feroviare Maramures care au actionat in zonele limitrofe caii ferate si in trenurile de calatori care circulau pe relatia Valea Viseului – Sighetu Marmatiei. Acestia au depistat un barbat de 66 de ani si un tanar de 16 ani, ambii din Valea Viseului, care transportau, primul 100 pachete, iar celalalt 500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

In toate cazurile politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de contrabanda si pentru documentarea intregii activitati infractionale a persoanelor identificate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2