Maramureș: 624 persoane confirmate cu noul Coronavirus. 241 persoane internate și alte trei decedate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș sunt centralizate următoarele informații: 624 persoane confirmate cu noul Coronavirus, 241 persoane internate și aflate sub tratament medical, 14 persoane confirmate pozitiv și aflate în izolare la domiciliu sau în locația declarată. 332 persoane externate și vindecate, 37 persoane decedate. Se află în carantină la domiciliu sau în locația declarată 471 persoane.

Astăzi au fost anunțate alte trei decese înregistrate la nivelul județului Maramureș, după cum urmează:

Deces nr. 38 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 50 -59 de ani, a prezentat comorbiditati.
Deces nr. 39 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati.
Deces nr. 40 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati.

Sesizări la TELVERDE și agenți economici verificați

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 63 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 57 efective și au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

S-au verificat peste 20 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional opt persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuale. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1