Maramures: 7.000 pachete cu tigari confiscate dupa o urmarire in trafic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti seara la ora 23.00, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Grosi impreuna cu ofiterii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, in cadrul unei actiuni de combatere a contrabandei cu tigari, au organizat un filtru pe raza localitatii Sacalaseni pentru depistarea autovehiculelor care ar transporta tigarete de contrabanda, informeaza IPJ Maramures.

La un moment dat, conducatorul unui autoturism, in dreptul filtrului de politie a accelerat brusc, iar politistii au pornit pe urmele acestuia.

Dupa aproximativ 8 km, pe raza localitatii Remetea Chioarului, soferul urmarit a pierdut controlul directiei autoturismului, a derapat, lovind frontal un stalp de beton, dupa care a fugit de la fata locului.

In urma perchezitiei efectuate asupra autovehiculului, sub coordonarea ofiterilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, a fost identificata cantitatea totala de 7.000 pachete de tigarete de diferite marci, in valoare de aproximativ 84.000 lei, produse accizabile ce trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabanda.

Totodata, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au stabilit ca autoturismul figureaza radiat din anul 2017.

Intreaga cantitate de tigarete, precum si autoturismul folosit la transportul acestora, in valoare de aproximativ 8.000 lei, au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza s-a stabilit un cerc de suspecti, urmand a se administra probatoriu suplimentar necesar identificarii participantilor la activitatea infractionala cercetata si tragerii acestora la raspundere penala. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2