Maramures: 902 persoane izolate la domiciliu, verificate de echipajele MAI, dar si de cele ale Politiei Locale

PNL

902 persoane izolate la domiciliu, pe raza judetului Maramures au fost verificate de catre echipajele MAI, dar si de cele ale Politiei Locale. Oamenii legii au verificat daca cetatenii respecta indicatiile date de autoritatile abilitate, adica daca stau acasa si nu parasesc locatiile declarate la revenirea in tara.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: „Structurile teritotoriale ale Ministerului Afacerilor Interne respectiv politisti, jandarmi, politisti de frontiera, dar si politisti locali au efectuat 902 misiuni de verificare a respectarii masurii de izolare la domiciliu de catre persoanele venite din zonele cu risc galben. Au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale in valoare de 4.900 lei. Au participat la actiunea de verificare 145 de efective, mai exact 94 politisti, 23 de jandarmi, un politist de frontiera si 15 politisti locali.

Adresam un apel cetatenilor care se afla in izolare la domiciliu sa respecte prevederile stabilite de legislatia in vigoare si sa nu paraseasca locatia stabilita sau in care au fost plasati pentru izolare, in perioada de 14 zile.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1