Maramures: Accidente de circulatie cercetate de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri seara, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza localitatii Tisa. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a constatat ca pe un sector de drum in aliniament, un autoturism a intrat in coliziune cu autoturismul pe care dorea sa il depaseasca, al carui conducator auto se angajase la randul sau in depasire, fara sa se asigure.

In urma impactului, primul autoturism angajat in depasire a fost proiectat in doua capete de podet, dupa care s-a rasturnat pe plafon pe partea carosabila. Patru persoane aflate in autoturism, printre care si conducatorul auto, au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducatorul auto, un tanar in varsta de 20 de ani, din Bocicoiu Mare, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Celalalt conducator auto implicat in accident, un tanar de 25 de ani, tot din Bocicoiu Mare, a fost testat si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Un alt accident de circulatie a avut loc duminica, 21 aprilie, in localitatea Valenii Lapusului. O fetita in varsta de trei ani care a traversat strada alergand, prin loc nepermis, a fost surpinsa si accidentata de un autoturism condus de un tanar de 24 de ani.

Victima a fost transportata la Spitalul din Targu Lapus de catre conducatorul autoturismului, iar ulterior a fost transferata cu ambulanta la Spitalul Judetean din Baia Mare. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, informeaza IPJ Maramures.

In ambele cazuri, politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole