Maramures – Actiuni cu ocazia Zilei Mondiale a Apei 2019: Educatie pentru protejarea surselor de apa (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Sistemul de Gospodarire a Apelor Maramures deruleaza actiuni de constientizare a importantei apei, in contextul celebrarii Zilei Mondiale a Apei, care este sarbatorita anual in data de 22 martie.

Luni, 18 martie, elevii au avut ocazia sa se familiarizeze cu activitatea specifica domeniului gospodaririi apelor prin intermediul unui laborator mobil amenajat la Acumularea Stramtori–Firiza.

„La aceasta activitate educativ-interactiva au participat elevi de la Scoala Gimnaziala Oarta de Sus si Scoala Gimnaziala Bicaz. Acest demers a fost sprijinit si de Asociatia Centrul pentru Dezvoltare Durabila Greentin.

Prin mesajul transmis in acest an de Organizatia Natiunilor Unite (ONU), Apa pentru toti. Nu lasam pe nimeni in urma, se pune accent pe abordarea crizei mondiale a apei. Accesul la apa reprezinta pilonul de baza al sanatatii publice si, prin urmare, este esentiala pentru dezvoltarea durabila si pentru o lume stabila si prospera. La nivel global, nu putem progresa ca societate, atat timp cat un numar mare de oameni traiesc fara o sursa sigura de apa.

Pentru Sistemul de Gospodarire a Apelor Maramures, Ziua Mondiala a Apei nu reprezinta numai un eveniment anual, ci este un prilej de a reitera eforturile noastre concentrate in scopul asigurarii resurselor de apa pentru toate folosintele, precum si pentru protejarea acestora.

Institutional, toate demersurile pe care le facem in calitate de administratori ai resurselor de apa au ca destinatar final protejarea si securitatea populatiei, prin asigurarea resurselor de apa necesare traiului de zi cu zi in cadrul familiei si al comunitatii”, transmite Compartimentul de presa al Sistemului de Gospodarire a Apelor Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole