Maramures: Afla cate apeluri false la 112 au fost date in ianuarie

home camp2
home camp2
home camp2

In luna ianuarie a acestui an, in judetul Maramures au fost inregistrate 28.833 apeluri la 112, 75% dintre acestea fiind apeluri false. Dintre apelurile care au semnalat cu adevarat o urgenta 1.999 au fost directionate politiei, 5.504 ambulantei, 186 catre pompieri si SMURD si 82 jandarmeriei.

La Inspectoratulde Politie al Judetului Maramures, dispecerii 112 sunt in permanenta la dispozitia cetatenilor care se afla intr-o situatie de urgenta. Acestia preiau apelul directionat catre politie si adreseaza intrebari pentru obtinerea datelor specifice necesare interventiei structurilor de politie, acordand totodata apelantului sfaturile cu privire la comportamentul acestuia pana la sosirea echipelor de politie.

Dispecerii transmit imediat structurilor de politie, in functie de zona de competenta in care s-a produs evenimentul, datele necesare interventiei la locul producerii acestuia si coordoneaza activitatea structurilor de politie implicate in solutionarea  evenimentelor sesizate.

Din numarul sesizarilor primite de dispecerii 112 ai Politiei in luna ianuarie, 1.049 au facut obiectul interventiei echipajelor de ordine si siguranta publica. Timpul de reactie pentru verificarea sesizarilor a fost, in majoritatea cazurilor (71%), de pana la 10 minute de la primirea apelului.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *