Maramures: Afla cum va fi vremea pana in 22 decembrie

Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani (9 – 22 decembrie) va fi unul mult mai cald decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, iar temperaturile vor ajunge la valori de 13 – 14 grade, in mai multe zone din tara, in timp ce ploile vor fi destul de prezente in cateva intervale, arata prognoza de specialitate publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, valorile de temperatura se vor mentine in general peste mediile climatologice ale lunii decembrie. Maximele diurne se vor situa in medie intre 4 si 7 grade, posibil chiar mai ridicate in perioada 16 – 20 decembrie, spre un ecart mediat regional de 6 – 10 grade.

Temperaturile minime vor oscila in jurul pragului de inghet, astfel ca majoritatea valorilor vor fi intre -2 si doua grade. Ploi slabe, locale vor fi in data de 10 decembrie, apoi probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata in perioada 12 – 14 decembrie si spre sfarsitul intervalului de referinta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1