Maramures: Afla cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruMeteorologii prognozeaza, in urmatoarele doua saptamani, un regim termic relativ normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi ce se vor incadra intre 20 si 24 de grade Celsius, dar si cu intervale de precipitatii, la inceput moderate cantitativ, iar dupa data de 21 mai sub forma de averse, in majoritatea regiunilor, arata estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabile pentru intervalul 16-29 mai si publicate luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana de prognoza si pana spre jumatate acesteia, regimul termic va fi caracterizat de valori medii diurne si nocturne cu mult mai coborate decat cele climatologic specifice acestei perioade. Media temperaturilor maxime va fi de 13 — 15 grade, iar a celor minime de 3 — 7 grade.

Din data de 19 mai, vremea va intra intr-un proces de incalzire usoara si treptata, urmand a se inregistra valori termice, atat diurne cat si nocturne, apropiate de cele normale. Astfel, in perioada 20 — 26 mai, in medie, temperaturile maxime vor fi de 19 — 22 de grade, iar cele minime de 7 — 10 grade. Temporar, pe tot parcursul intervalului de prognoza, vor fi averse in general slabe cantitativ.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *