Maramures: Afla prognoza meteo in intervalul 18-31 iulie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruMeteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani o vreme in general frumoasa, dar cu episoade de precipitatii si descarcari electrice, cu temperaturi maxime, dar si minime destul de fluctuante, la nivelul intregii tari. Prognoza intocmita de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 18 – 31 iulie, releva faptul ca, in prima saptamana, regimul termic va fi unul in crestere de la o zi la alta, urmand ca, in intervalul 24 – 27 iulie, sa se instaleze un grad accentuat de instabilitate atmosferica, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana de prognoza, valorile termice vor creste de la o zi la alta, astfel incat, pornind de la o vreme racoroasa (cu medii ale maximelor de 22 — 24 de grade si ale minimelor de 11 — 13 grade), se va ajunge in data de 23 iulie la un regim caracterizat de temperaturi medii diurne de 29 — 30 de grade si nocturne de 14 — 16 grade. In perioada 24 — 26 iulie, se va resimti o usoara racorire a vremii, concretizata prin maxime de 26 — 28 de grade, urmand ca apoi temperaturile sa urce spre 30 de grade, medie regionala.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in perioada 24 — 27 iulie, cand ploile se vor semnala pe arii extinse si local vor fi insemnate cantitativ. In restul intervalului, ploi in general slabe vor fi pe spatii restranse, cu probabilitate mai mare in cea de-a doua saptamana.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *