Maramures: Afla prognoza meteo pe doua saptamani

apa-canicula-cismeleIn aceasta saptamana vremea caniculara va domina intreaga ţara, in timp ce intervalul 27 iulie-2 august temperaturile vor scadea cu doar 2-3 grade. Ploile nu vor reusi sa racoreasca atmosfera, deoarece vor fi unele de scurta durata si vor avea caracter de furtuni, informeaza romaniatv.net.

In primele zile, temperaturile maxime vor fi in crestere, de la o medie de 30 de grade pe 21 iulie, pana la 35…36 de grade in intervalul 23-25 iulie. Apoi temperaturile vor scadea, spre 29…30 de grade pe 28 si 29 iulie, pentru ca in intervalul 30 iulie – 2 august sa se situeze, in medie, la valori de 31…32 de grade.

Temperaturile minime vor scadea la inceputul intervalului de prognoza, atingand valorea medie de 15 grade pe 22 iulie, apoi se vor incadra, in general, intre 15 si 17 grade, pana la sfarsitul perioadei de prognoza.

Manifestarile de instabilitate atmosferica vor fi mai frecvente in prima zi a intervalului si, din nou, in perioada 26-28 iulie, cand aversele pot fi mai insemnate cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1