Maramures: Afla prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea va continua sa fie foarte calduroasa in cea mai mare parte a tarii pana miercuri, dupa care temperaturile vor scadea usor, vor urca din nou in week-end, urmand ca saptamana viitoare sa ajunga la nivelul normal pentru aceasta perioada, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani, emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic oscilant al valorilor diurne, astfel media maximelor va fi in scadere de la 32 de grade in 2 septembrie, pana spre 26 de grade in data de 4 septembrie, dupa care va creste spre 28-29 de grade in zilele de 5 si 6 septembrie si ulterior va scadea din nou spre 24 de grade in 8 septembrie.

In cea de a doua saptamana se vor inregistra temperaturi maxime, in medie, cuprinse intre 21 si 23 de grade, valori apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Media minimelor termice se va situa intre 13 si 15 grade in perioada 2-9 septembrie, apoi va avea o tendinta de scadere usoara, spre 10 grade, valoare ce se va inregistra pana la finalul intervalului. Ploi in general slabe vor aparea in ziua de 3 septembrie, iar in perioada 7-12 septembrie, temporar, vor fi averse si este posibil ca local sa se cumuleze cantitati mai insemnate de apa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2