Maramureș: Alte 135 de persoane au intrat în autoizolare la domiciliu după ce s-au întors din străinătate

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 48 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 57 de efective pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 18 mijloace de mobilitate. Au fost verificate peste 1000 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, au fost verificați peste 20 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada de alertă.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 157 de maramureșeni din care 135 de persoane au intrat în autoizolare la domiciliu.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, precizează CJSU.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1