Maramures: Amenzi de 29.000 de lei pentru infractiuni economice

bani leiPremergator Sarbatorilor Pascale, in perioada 18 – 19 aprilie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat actiuni in scopul prevenirii, descoperirii si combaterii faptelor ilicite care se comit in domeniul comertului cu produse agroalimentare, a contrabandei cu tigari si pentru protejarea populatiei impotriva unor fapte de comert ilicit.

Astfel, au fost verificate 34 societati comerciale si 12 persoane fizice si au fost constatate doua infractiuni la Legea 86/2006 privind Codul Vamal al Romaniei.

De asemenea, au fost aplicate 16 sanctiuni contraventionale si au fost indisponibilizate bunuri (tigari, legume, fructe si produse alimentare) in valoare de peste 1.800 de lei si au fost ridicati in numerar 956 de lei. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 26.000 de lei, conform unui comunicat al IPJ Maramures.

Actiuni similare au fost desfasurate si de politistii Sectiei 6 Sarasau. Acestia au verificat peste 20 persoane fizice si juridice, iar in urma controalelor efectuate au aplicat 12 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 3.000 de lei.

De asemenea, politistii au confiscat legume, fructe si produse alimentare in valoare de peste 1.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1