Maramures: Amenzi de aproximativ 43.000 de lei in 4 ore de actiune a politistilor rutieri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Bilantul fiecarei actiuni desfasurate de politistii rutieri pentru siguranta participantilor la traficul rutier este consistent in amenzi si in numarul permiselor retinute pentru incalcarea normelor legale.

In principiu cele mai multe sanctiuni sunt aplicate celor care calca prea tare pedala de acceleratie sau celor care, tot din graba, nu au rabdare sa acorde prioritate. Sambata au fost aplicate 87 de sanctiuni contraventionale si au fost retinute 11 permise de conducere, informeaza IPJ Maramures.

Sambata, 25 mai, politistii Serviciului Rutier au actionat cu aparatura radar din dotare pe D.N.1C Seini – Baia Mare – Satulung si D.N.18 Sighetu Marmatiei – Viseu de Sus. Intre orele 11.00 – 15.00, politistii au aplicat pentru abaterile constatate 61 de sanctiuni contraventionale.

42 dintre acestea au fost pentru incalcarea regimului legal de viteza. Cea mai mare viteza inregistrata a fost de 121 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. Valoarea amenzilor aplicate de politistii Serviciului Rutier s-a ridicat la valoarea de aproximativ 33 000 de lei. Ca masura complementara, politistii au dispus retragerea a 10 permise de conducere, cinci pentru viteza si cinci pentru depasiri neregulamentare si retragerea a patru certificate de inmatriculare.

In acelasi context, politistii din Baia Sprie au actionat impreuna cu cei din Sisesti. Contraventiile aplicate de acestia au fost in valoare de peste 10 000 de lei. Din cele 26 de sanctiuni aplicate, 17 au fost in cazul unor soferi care au condus cu viteza peste limita legala. Totodata, a fost retinut un permis de conducere.

Politistii reamintesc ca viteza excesiva este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Inainte de a porni la drum, calculati cat timp castigati daca rulati cu viteza, dar si riscurile pe care le suportati in cazul in care nu mai reusiti sa franati la timp!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole