septembrie 19, 2021

Maramures-apel: Nu participati la slujbele religioase. Izolati-va si evitati aglomeratiile. Este singura forma de a stopa coronavirusul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile fac un apel catre populatie si indeamna oamenii sa nu participe astazi la slujbele religioase sau la alte evenimente, care ar putea sa le puna in pericol sanatatea si chiar viata. Totodata maramuresenii sunt rugati sa evite aglomeratiile si sa se izoleze deoarece numai asa se poate stopa transmiterea coronavirusului.

Pentru siguranta starii dumneavoastra de sanatate este bine sa ocoliti participarea la slujbele religioase, chiar si in afara bisericii. Nimeni nu va va reprosa ca nu sunteti un bun crestin. Trebuie sa va ganditi ca e necesar sa minimalizati pe cat posibil contactul, direct sau indirect, cu orice persoana. Slujba duminicala se poate viziona si la televizor la posturile de transmisie, care sunt de profil.

Atat bisericile cat si alte entitati nu au voie sa organizeze activitati, evenimente, actiuni cara sa aiba un numar mai mare de 49 de participanti. Masura este una provizorie si a fost luata in contextul protejarii populatiei.

La aceasta ora in Maramures exista peste 630 de persoane izolate la domiciliu si peste 260 de cetateni in carantina. Judetul este tranzitat zilnic de convoaie care transporta cetateni intrati in tara din zonele rosii.

Este imperios necesar sa pastrati cel putin 1 metru distanta intre dumneavoastra si cel din apropierea dumneavoastra deoarece COVID-19 se poate transmite si pe calea aerului nu doar prin contact direct, indirect sau suprafete.

Nu uitati sa va dezinfectati mainile in mod frecvent si sa nu le duceti la ochi, gura sau nas.

Singura sansa de a scapa de acest virus este de a sta izolati.

Nicolae Steinhardt, cunoscutul calugar de la Rohia, citat: “Nicaieri si niciodată nu ne-a cerut Hristos sa fim prosti. Ne cheama sa fim buni, blanzi, cinstiti, smeriti cu inima, dar nu tampiti.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2