Maramures: Aplicatia de inscriere a elevilor in clasa a IX a a clacat

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Aplicatia de inscriere a absolventilor de clasa a VIII-a la licee nu este functionala. Sistemul a clacat inca de la primele ore ale diminetii.

Diana Hitter, parinte: “Am fost la scoala dimineata pentru inscrierea fiului meu la liceu. Aplicatia s-a blocat. Acum, (ora 13.40-n.r.) merg din nou. Am inteles ca ar merge”.

Inspectorul scolar Antoaneta Bolchis a declarat pentru ZiarMM.ro ca e o problema la nivel national.

Prof. Antoaneta Bolchis, purtator de cuvant ISJ Maramures: “Am inteles de la informaticienii nostri ca sunt probleme cu aceasta aplicatie inca de dimineata. Este cand merge si este cand se blocheaza. Nu stim, de ce. Situatia este identica in toata tara, nu doar la nivelul judetului Maramures. Speram ca aceasta problema sa se rezolve in cel mai scurt timp posibil.”

O mare parte dintre parintii care si-au insotit astazi copiii la scoala pentru inscrierea la liceul dorit si-au luat fie intreaga zi libera, fie cateva ore. Acestia nu se asteptau la o astfel de surpriza.

In acest context unii parinti au renuntat si spun ca vor reveni intr-o alta zi, dat fiind faptul ca inscrierile se pot face inclusiv duminica, 7 iulie 2019.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2