Maramures: Aproape 9.000 de pachete cu tigari confiscate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 6 iulie, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism suspect ca transporta tigari, in care se aflau doua persoane.

Conducatorul auto a ignorat semnalele lucratorilor demarand in tromba spre localitatea Satu Mare, fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat somatiile legale prin voce si deoarece soferul nu s-a supus au fost trase, in conditiile legii, doua focuri de avertisment in plan vertical.

“Lucratorii nostri au trecut la urmarirea masinii folosind semnalele acustice si luminoase iar la scurt timp autoturismul a fost descoperit abandonat iar in el au fost observate mai multe colete cu tigari. La cercetarea terenului a mai fost descoperite aruncate pe carosabil mai multe pachete din acelasi lot.

Intreaga cantitate de tigari a fost transportata la sediul sectorului unde in urma inventarierii au rezultat 8.757 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 76.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Cei doi barbati, identificati ulterior, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Totodata, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2