Maramures: Atentionare meteorologica valabila pentru zilele de luni si marti

PNL

Atentionarea este valabila in intervalul 20 mai, ora 12.00 – 21 mai, ora 06.00 Fenomenele vizate sunt: precipitatii inseminate si instabilitate atmosferica accentuate.

In intervalul mentionat, in cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramures, nordul si vestul Moldovei, Oltenia si nordul si nord-vestul Munteniei, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata, se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 40…60 l/mp.

La nivel national: Pentru astazi si pana in 21 mai, la ora 22.00, meteorologii au prognozat instabilitate atmosferica, in cea mai mare parte a tarii, ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si grindina. Cantitatile de apa vor depasi, in perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp si pe arii restranse 35…40 l/mp.

Informatii CJSU Maramures

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1