Maramureș: Au fost verificate peste 150 de societăți comerciale şi 120 de mijloace de transport

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, a comunicat în această după-masă Poliția Maramureș.

La activităţile desfăşurate ieri, 04 iulie, au participat 220 de poliţiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanţi ai ISU Maramureş, ANPC, ANSVA, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii şi Autorităţii Publice Locale.

Astfel, au fost verificate peste 150 de societăți comerciale şi peste 120 de mijloace de transport, fiind  aplicate şapte de sancțiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi pentru nerespectarea măsurilor instituite pe perioada stării de alertă, la Legea 55/2020.

Poliția Maramureș recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2