Maramures: Autoturism cautat de autoritatile din Franta, confiscat de politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sofer volanIn data de 28 octombrie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei s-a declansat o actiune pe linia prevenirii si combaterii traficului international de masini furate.

Astfel, in jurul orei 22.00, politistii de frontiera au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Ford Galaxy, inmatriculat in Franta, condus de Robert M., de 24 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“In urma verificarilor efectuate in bazele de date s-a constatat ca masina figureaza ca bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile franceze in luna iunie 2015. Maramureseanul a precizat ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul face obiectul unei infractiuni.

Masina, in valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizata la sediul politiei de frontiera pana la finalizarea cercetarilor, iar conducatorul auto este acum cercetat pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2